İZMİR / KARABAĞLAR - Şerif Remzi Ortaokulu

MEB Ortak Sınav İle İlgili Bilgilendirme

BİLGİLENDİRME

6.sınıf öğrencilerimizin Türkçe ve Matematik I.dönem II.yazılı sınavları Bakanlığımız tarafından ortak ve eş zamanlı olarak 26.12.2023 tarihinde uygulanacaktır.

Sınavla ilgili örnek sorular Bakanlığımızın Web sitesinde yayınlanmıştır.

Sınav her ders için 16 sorudan ve çoktan seçmeli şekilde uygulanacaktır.

ÖNEMLİ:Yukarıda bahsedilen sınavlara belirtilen gün ve saatte katılım zorunludur. Zaruri durumlarda muhakkak öğrenciye rapor alınması gerekmektedir. Rapor ve mazeret bildirmeyen öğrencilere mazeret sınavı uygulanmayacak II.not kısmına GİRMEDİ (G) yazılacaktır.

Dolayısıyla sınava muhakkak katılım sağlanıp, mazeret var ise kesinlikle rapor alınmalıdır.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Şaban AKÇA

Müdür V.